Wanneer Wordt Jullie Voorraad Opnieuw Aangevuld?

We zouden graag onze Female Family volledig op de hoogte houden van al onze geplande restocks, maar helaas zijn we op dit moment niet in staat de exacte data te bevestigen, omdat ze aan verandering onderhevig zijn.

Desondanks kunnen wij je op de hoogte brengen, zodra een door jou gewenst product weer op voorraad is. Het is zo gemakkelijk. Ga gewoon naar het product dat je graag wilt, selecteer je maat op de productpagina en als het niet op voorraad is, zie je een optie om je aan te melden voor een melding wanneer het product terug op voorraad is. Voer je e-mailadres in en wij brengen je meteen per e-mail op de hoogte, als het artikel terug op voorraad is!

Door ons te volgen op al onze sociale kanalen blijf je ook op de hoogte van de restocks; zodra deze binnen zijn. Ga naar @loungeunderwear voor alle nieuwtjes.