Kan Ik Bestelling Annuleren/Wijzigen?

Als je eenmaal op de knop 'Bestelling plaatsen' hebt gedrukt, kunnen we jouw bestelling helaas niet meer annuleren of wijzigen voor je, vanwege ons uitvoerings- en magazijnverwerkingssysteem.

Wij verzoeken je jouw bestelling te controleren voordat je deze plaatst - dit omvat de artikelen van jouw bestelling (inclusief de maat) en alle contact- en adresgegevens die bij je bestelling horen.

Als je de bestelling wel plaatst en uiteindelijk van gedachten verandert, moeten we wachten tot het pakketje geleverd is, vervolgens kun je het terugsturen.

In deze omstandigheden zijn wij bereid de artikelen voor jou terug te betalen/om te ruilen - volgens ons retour- en omruilingsbeleid, dat je hier vindt.