Tullavgifter

Alla beställningar från Lounge levereras från Storbritannien. Din leverans kan beläggas med ytterligare importavgifter beroende på var du bor.

Storbritannien & EU - Inga tullavgifter.

Beställningar till Schweiz/Norge kan medföra tullavgifter. Kontrollera med din lokala tullmyndighet för mer information.

• USA - beställningar på över 800 USD beläggs med tullavgifter. Kontrollera med din lokala tullmyndighet för mer information.
  • Australien - beställningar på över 1 000 AUD beläggs med tullavgifter. Kontrollera med din lokala tullmyndighet för mer information.
  • Kanada - beställningar på över 12 CAD beläggs med tullavgifter. Kontrollera med din lokala tullmyndighet för mer information.
  • ROW (resten av världen) - kontrollera med din lokala tullmyndighet för mer information.

Observera att Lounge inte har någon kontroll över avgifter, tullar och skatter som eventuellt påläggs i det land din beställning levereras till. Om du vägrar att betala tillkomna tullavgifter och paketet returneras till Lounge så kommer vi att kontakta dig angående en förnyad försändelse eller återbetalning.

Om du väljer återbetalning kan en leverans- och administrationsavgift komma att dras av från återbetalningen.

Tullen kan välja att kasta bort ditt paket i stället för att återföra det till Lounge. I sådana fall kommer vi inte att vara ansvariga för att återleverera produkten till dig eller erbjud en återbetalning.

Om du är osäker på om du omfattas av tullavgifter rekommenderar vi dig att kontakta din lokala tullmyndighet för mer information. Alternativt, tveka inte att kontakta någon av våra Lounge-experter om du är osäker.