Hur Lång Tid Det Innan Min Återbetalning Behandlas?

Vi kommer att göra vårt bästa för att återbetala dina artiklar inom 48 timmar från det att de anländer hos oss.

Det kan ta upp till 5 arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt konto. Vi kommer att återbetala med samma metod som användes för ditt köp.

I händelse av att vi inte får in dina returnerade varor så ber vi dig att ge oss bevis på försändelsen, och då helst tillsammans med spårningsinformation. Vi förbehåller oss rätten att vägra återbetalning om du inte kan tillhandahålla detta.

Observera att om du har betalat med en e-check så måste vi vänta till dess att den har inlösts innan vi kan bearbeta en återbetalning eller skicka din beställning. Inlösning av en e-check kan ta 7-10 arbetsdagar.