Hur Kommer Min Beställning Att Se Ut?

Du kommer att älska din Lounge-leverans så snart den anländer i vår Lounge-märkta leveranspåse. Våra set är förpackade i vackra frostade förpackningar, och förslutna i eleganta svarta Lounge-påsar.

Välj presentinslagning för en extra feminin touch. Våra presentinslagningar har flera lager vackert mjukt vitt silkespapper med Lounge-logo och klistermärke, förpackade i vår karakteristiska Lounge-kartong med band.

För närvarande kan vi inte anpassa presentinslagna varor.