Det Står Att Min Leverans Är Levererad, Men Jag Har Inte Fått Den

I sällsynta fall kan ditt spårningsnummer visa ditt paket som ”levererat” när det fortfarande är ”under transport” eller har levererats till en annan plats. Vi rekommenderar att du tittar efter ett meddelande om ”försök till leverans" eller en lapp lämnad av budfirman på din adress.

Under den omständigheten att din beställning visas som levererad men du inte har mottagit den så rekommenderar vi att du vidtar dessa tre steg innan du kontaktar oss:

• Kontrollera alla säkra/trygga platser i närheten av din adress; t.ex. verandor, skjul, bakom porten eller någon annanstans där ett leveransbud kan ha lämnat ditt paket.
  • Kontrollera med dina närmaste grannar om de har mottagit ditt paket å dina vägnar.
  • Kontrollera på ditt lokala postkontor eller närmaste upphämtningsplats genom att ta med ditt ID och spårningsnummer.

Om du har gjort ovanstående men ändå inte har kunnat hämta ditt paket så kontaktar du våra Lounge-experter. Då vi kan hitta en lösning så snabbt som möjligt: info@loungeunderwear.com.