Levererar Lounge Till Boxadresser/Militära Adresser?

Vi levererar till boxadresser och militära adresser, men observera att det bara är genom vårt standardleveransalternativ - Royal Mail.

Om du väljer något av våra expressalternativ såsom DHL eller DPD så kommer vi att ändra detta till den tjänst som gäller för dig. Du kommer att behöva kontakta oss på info@loungeunderwear.com för att återbetalas skillnaden i fraktkostnad.

Om du levererar till en arbetsplats, ska du se till att företagsnamnet står med på leveransadressen.