Returnera En Produkt

Det är enkelt att returnera till Lounge. Vi vet att det kan vara besvärligt att returnera en nyligen inköpt artikel, men vi har arbetat hårt för att se till att vår returprocess ska vara snabb och smärtfri. För att starta returprocessen, klicka här.

Det här behöver du:

• Ditt beställningsnummer (börjar med en # i din e-postbekräftelse).
  • Ditt postnummer, din e-postadress eller ditt telefonnummer som du har uppgett under din beställning.
  • För vissa alternativ krävs en skrivare.

Saker att notera:

• Vi har en 60-dagars returpolicy från och med avsändningsdagen.
  • Artiklarna måste returneras i sitt ursprungliga skick.
  • Om du returnerar en uppsättning så måste det fullständiga setet returneras för att du ska vara berättigad till återbetalning.
  • Artiklar som köptes från vår Fabriksbutik går endast att byta.

Vår adress för returer är:

Lounge Underwear Ltd, Unit 3, Connexion, Blythe Valley Business Park, Solihull,  B90 8AW.

Om du fortfarande är osäker, tveka inte att kontakta någon av våra Lounge-experter på info@loungeunderwear.com