Din Lounge-Storlek

Vi har gjort allt vi kan för att göra det så smidigt som det bara går för er att ta era mått.

Nu kan du hitta din storlek på mindre än 60 sekunder. Sätt dig tillrätta i soffan och gå in i Provrummet. Vårt virtuella Lounge-provrum är endast ett knapptryck bort.

Med snabba och enkla steg för steg-anvisningar - lika enkelt som A, B, C (även om du kanske snarare är en D, E, F eller G) - tar vi fram din Lounge-passform och visar dig alla perfekt anpassade artiklar som finns tillgängliga i din storlek. Är du lika entusiastisk som vi är!?

Vare sig du föredrar en bralette i mjuk bomull eller hellre har en stadig bygelbehå så kan vi ge dig den rådgivning du behöver för att få till det med Lounge.

Har du lite tid över i ditt hektiska schema? 100%! Tiden i provrummet behöver inte ta mer än 60 sekunder. Därefter väntar din Lounge-storlek.

Hitta din Lounge-storlek nu genom att gå till Provrummet på hemsidan.