Presentkort

Hur köper jag presentkort?

Presentkort kan endast köpas via vår onlinebutik och är tillgängliga via alla våra produktsidor. Presentkorten levereras inte fysiskt, utan du får en bekräftelse via e-post med en Presentkortskod.

Observera att alla återbetalningar för varor som köpts via Presentkort även kommer att återbetalas till ett Presentkort.

Hur använder jag mina Presentkort?

När du har gjort en beställning med ett Lounge-e-presentkort så får du en bekräftelse via e-post, följt av ett andra e-postmeddelande som innehåller din unika kod samt instruktioner för hur du löser in ditt Presentkort i kassan.

Obs:

Köp inte Presentkort samtidigt som du handlar andra produkter på webbplatsen. Vänligen köp Presentkort separat som en enda produkt så att e-koden kan lösas in.

Var kan jag använda min rabattkod?

Du kan använda din rabattkod i kassan genom att välja att tillämpa rabattkoden och klicka på ”tillämpa”. Observera att rabattkoder inte kan användas på reavaror.

Jag vill inte längre ha mitt Presentkort, kan jag få det återbetalat?

Lounge e-Presentkort är inte återbetalningsbara.

Kan jag betala med ett förbetalt Visa/Mastercard-presentkort?

Tyvärr så accepterar vi inte förbetalda Visa-/Mastercard-presentkort.